Oversigt over de krystaller du finder i shoppen

 

Her på shoppen finder du forskellige former for krystaller, både i energiruller (de små flasker med krystaller) vandflasker, faceroller og som løse sten. Her er en guide over alle de krystaller du finder i shoppe og deres virkning. Krystaller er højfrekvente, og giver energi og hjælper ved hjælp af den frekvens de udsender. Vand bliver nemt “smittet” af energi, derfor er jeg mega fan af de smukke vandflasker. Drik den energi du har brug for, og lad din krop fylde med skønt healende vand.

Her er en liste over de sten og krystaller du finder i shoppen.

    • Rosakvarts lyserød : symboliserer kærlighed, nydelse og medfølelse, booster dit selvværd og din indre ro, og giver styrke i relationer. Kærlighed, Tilgivelse, Ro, Harmoni, BalanceKærlighedsstenen over dem alle! Rosakvarts er kærlighed, ro og harmoni.Lærer os tilgivelse, tryghed, styrker kærlighedskraften og fremmer harmoni og balance. Om at elske sig selv og omgivelserne, som vi er.

    • Ametyst lilla : symboliserer klarsyn, visdom, spirituel vækst, tillid, selvtillid. Virker bla. mod søvnløshed og nakkespændinger. Også kaldet trostenen. For kærlighed i hverdagen, visdom og psykisk bevidsthed. Fremmer intuition, ydmyghed, åndelig udvikling og klarsyn. Inspirerer til kreativitet. Styrker enhedsfølelse så det er lettere at rumme det maskuline og feminine i hjertet. Ametyst er også en kærlighedsten”Når jeg møder kærligheden, vil jeg træffe det rigtive valg”. Denne sten styrker den intuitive sans og styrker mavefornemmelsen. Renser for negative vibrationer. Virker godt mod frygt, og har bla. også en positiv indvirkning på hovedpine.

    • Bjergkrystal gennemsigtig : symboliserer  styrke, klarhed og indsigt, visdom, sandhed, vækst og overblik. Skaber harmoni, stimulerer dine intuitive evner og lader dig finde svarene i dig selv. Giver dig følelsen af, at “nogen” tager sig af dig.

    • Aventurin grøn : symboliserer Eventyrsten, Overflod, Lethed, Held, Velvære, Kreativitet. Også kaldet eventyrsten. Skænker held i kærlighed, pengesager og arbejde. Harmoniserer og fremkalder positiv indstilling, skærper det sunde tankeflow, velvære og overflod. Giver gode idéer og kreativitet. Hjælper med at tiltrække sjælens behov.Stimulerer følelsen af, at intet er umuligt.

    • Fluorit regnbue  : symboliserer Samarbejde, Kreativitet, Koncentration. Den giver øget intuitive evner. Stabiliserer sindet, følelser og kreativitet. Åbner sanser og øger koncentrationen.Hjælper med at fokusere, præcisere og styrker psykiske evner. Styrker forbindelsen til både det jordiske og det himmelske. Giver større kontakt til sjælen. God mod modløshed og splittelse. Øger optimismen og letheden, så man lettere kan gå ud i verden og gøre det man drømmer om. En fantastisk sten, også  hvis du er lidt usikker på din retning i livet. Arbejder via sine smukke farver, med balancering af alle dine chakra. 

    • Lapis lazuli blå : symboliserer Tålmodighed, Koncentration, Klarhed, Styrke, Intuition! venskabs og vilje. Hjælper med at være tro mod sig selv og at realisere indre behov. For styrke, klarhed, øget koncentration og tålmodighed.Stimulerer kontakten til intuition, indre stemme, det spirituelle jeg. Giver åndelig indsigt og kraft. Også god hvis du gerne vil forfremmes, eller rykke fremad med dit firma.

    • Tigerøje guld/brun: symboliserer Jordforbindelse, Overblik, Sandhed, Styrke, Koncentration og Mod. Giver personlig styrke, jordforbindelse, overblik, tryghed, lethed, hurtighed og klar tankegang. Skærper evnen til at fokusere og visualisere. Får sandheden frem og hjælper med at se og forstå egne fejl. God til at heale fortidens traumer og sår. Beskytter mod udefrakommende farer og giver mod til at fortsætte, trods modstand. hjælper dig med at gå efter det du drømmer om, skarp og fokuseret. 

    • Obsidian sort: symboliserer Det at give slip, Forløsning, Renhed. Afbalancerer og krop og sind. Viser gamle mønstre og nye veje. Hjælper med at sætte de rigtige mål i livet og nå dem.

    • Rød jaspis: symboliserer jordforbindelse. Skaber balance både psykisk og fysisk. Meget energigivende for både krop og sind.hjælper dig i farlige situationer. Den kan gengive en drøm, og hjælpe dig med at huske ting fra drømme, som har betydning for dit liv. Stenen er en af de mest fysisk helende sten, den giver ro, tryghed, robusthed og fremmer mod.

    • Citrin brændt: symboliserer Eksamenssten – Har positiv betydning og indflydelse på uddannelsen, for forretningssansen og for vennekredsen. Citrin er en fantastisk sten, når du ønsker at manifestere gode resultater. 

Held og lykke, med at finde præcis den krystal-energi der passer til dig 

kærligst Mette fra Wauw Lifestyle

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *