Sådan behandler du dine sten og krystaller.

Når du modtager din krystal er det vigtigt, at du renser den og giver den din egen energi. Uanset om den er renset og opladet før du fik dem, så har den været i berøring med andre.

Hos Wauw Lifestyle, bliver din krystal renset inden afsendelse, men der kan alligevel ske lidt på  rejsen hen til dig.

Derfor anbefaler jeg altid at du renser og oplader dine krystaller når du modtager dem.

Hvordan du vælger at rense dine sten og krystaller er op til dig, det skal være hvad der føles mest rigtigt. Dette er blot en guide, med forskellige metoder. 

Måder hvor på du kan rense dine sten og krystaller.

  • Med rindende lunkent vand, hvor du samtidig visualisér hvordan hvordan ikke tilhørende energier renses af. PAS PÅ – nogle kan afgive giftige stoffer og er ikke egnet til rensning med vand – fx selenit og malakit.
  • Læg dine krystaller i vandbad i 24 timer – igen vær sikker på, at dine krystaller kan tåle det.
  • I Himalaya-salt”bad” (et fad med Himalayasalt) Husk, at kan flere krystaller ikke kan tåle salt, så vær opmærksom her. Saltet neutralisere den negative ladning, trækker de negative energier ud og genopretter stenens balance. Efter ca. 24 timer tages stenen op af salt”badet” og skylles i koldt vand og lægges til tørring fx i solen. Det brugte Himalayasalt indeholder alle de gamle energier, så smid det ud efter brug.
  • Hvid salvie røgelse, (som du også kan købe i shoppen) som indianerne har brugt i mange mange tusinde år. Sæt ild til din salviestick og pust ilden ud, så der dannes en rensende røg. Visualiser hvordan al den negative energi forlader krystallerne, mens du fører røgelsen over dem. Dette gøres til du mærker, at energien har sluppet.
  • Palo Santo sticks er et helligt træ, som bruges på samme måde som den hvide salvie. Denne har en mindre markant duft og er sød i energien.
  • Spray med krystalvand (vand som har været i berøring med rensede krystaller) Gør dette, hvis du ønsker hurtig rensning.
  • Du kan også rense dine krystaller, ved at holde dem i din dominerende hånd, og bede til renselse af dem. Mens du mærker et gyldent Hvidt lys stråle ned gennem dig, og ud i den hånd du holder krystallen. Når du mærker at den er ren, så stol på det.

Hvor ofte skal krystaller renses ?

Hvis dine rosakvarts står i nærheden af wifi eller andre stråler, skal den renses tit. Gerne 1 gang om måneden eller mere.

Har du været syg, eller stresset, er det en god ide, at rense dine krystaller, for den negative energi de har opsnappet, mens de prøvede at hjælpe dig.

Du kan oplade din krystal ved at :

  • Bruge sollys eller måneskin (når det er fuldmåne) Det er en super måde at oplade dine krystaller på. Du kan placere dine krystaller i vindueskarmen eller udenfor for en dag eller to.
  • Du kan også grave dine krystaller ned i jorden eller læg dem på græsset. På den måde, vil de suge moderjords prægtige energi til sig.
  • Du kan også bruge din egen energi, ved at holde krystallen i hånden og mærke hvordan den bliver opladet.

Hvis du gerne vil kode din krystal, hold den da på hjertet, og hav rene intentioner om, hvad du ønsker den skal hjælpe dig med.

Krystaller har en meget høj frekvens, og kan – hvis du tillader det, hjælpe dig med meget.

Måske har du købt en rosakvarts, og ønsker at den skal hjælpe dig, med selvkærlighed. Ved at den bliver forbundet til dig, kan den sætte ind på de områder, og hjælpe dig med de blokeringer, som hindrer lige præcis dig, i at være selvkærlig.

Det samme som beskrevet oven for, gælder også ansigtsruller, lavet af sten eller krystal. De opsamler energi, når du bruger dem. Så rens gerne efter hver gang du har brugt den.

Held og lykke med dine sten og krystaller.

Kærligst Mette fra Wauw Lifestyle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *